HOME
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TETRIX & Pinus

TETRIX on Pietarsaaressa sijaitseva yritys joka on erikoistunut kannettaviin kuvatelineisiin. Yritys maahantuo, valmistaa ja myy mainostelineitä kaikkiin tarpeisiin, ja toimintaa on Suomessa, Ruotsissa sekä Baltiassa.

Pinus kuvatelineen avulla voit kärjistää tuotteesi ekologista sanomaa. Puinen teline sopii hyvin antamaan ”vihreän” kokonaiskuvan mainostettavasta tuotteesta tai palvelusta. Kotimainen Pinus antaa luonnonystävällisille yrityksille ja organisaatioille tavan minimoida hiilijalanjälkiä. Enää ei kukaan ole pakotettu käyttämään maailman ääristä tuotuja muovi ja alumiinitelineitä koska nyt on olemassa varteenotettava vaihtoehto. Pinus on maailman ekologisin kuvateline.

Pinusteline valmistetaan Suomessa, kotimaisesta männystä. Teline on täysin kierrätettävä ja täyttää kaikki ympäristövaatimukset. Jokainen osa tuotantoa on luonnonystävällinen. Telineet valmistetaan ilman liimaa ja kemiallista rasitusta. Tuotantomenetelmät säästävät energiaa, kuljetukset ovat minimaalisia ja näin koko ketju on puhdas.

 
 
 

Uusia TETRIX tuotteita ja sovellutuksia syntyy koko ajan. Pinus tuotteita on joka lähtöön; kauppatelineitä, taustaseiniä, tiskiä ja julistetelineitä. Telineet ovat helppoja koota ja toimitetaan käyttövalmiina.

Pinus on oikea valinta kun haluaa saada maksimoitua markkinointitulokset ja samalla säästää luontoa.

 
 
   
 
 
2009 © Oy TETRIX Ab